Gradnja kuće

ZAKAŽITE TERMIN

+385 91 551 9271

Izgradnja kuće

Imati vlastitu kuću san je većine od nas jer život u kući ima puno prednosti. Gradnja kuće može biti prilično izazovna za svakog investitora. Poznato je da se postupak gradnje kuće sastoji od niza povezanih koraka tj. etapa koje je potrebno proći kako bi došli do ostvarenja konačnog cilja – kuće iz snova.

Nezaobilazne faze u gradnji kuće su posjedovanje odnosno kupnja zemljišta za gradnju kuće, izrada projektne dokumentacije, ishodovanje građevinske dozvole i naposljetku početak gradnje kuće (iskopi, gradanje temelja, zidanje, betoniranje, gradnja krova, fasaderski raodvi, uređenje interijera, uređenje eksterijera…).

Prepustite gradnju vaše kuće našem stručnom timu koji će sve organizirati za Vas kako biste bili sigurni da će vaš novi dom biti izgrađen uz minimalan napor. Prilikom izvedbe radova vodimo računa o koordiniranosti i usklađenosti svih radova kako bi se postigla skladna izvedba u postavljenim rokovima.

Često postavljena pitanja

Cijena gradnje kuće po metru kvadratnom (m2) ovisi o obliku kuće, vrstama materijala, sistemu gradnje, lokaciji i sl. Primjerice, cijena gradnje roh bau kuće po m2 se kreće od 380,00 eura na više.

„Ključ u ruke“ izgradnja kuće podrazumijeva izgradnju kuće izvedene do faze useljenja.

Roh bau gradnja podrazumijeva izgradnju kuće od temelja do krova bez unutarnjih obrtničkh radova, stolarije i vanjskih radova.

Vrijeme trajanja gradnje kuće, između ostalog, ovisi o lokaciji gradilišta, dostupnosti materijala, veličini i zahtjevnosti građevine i stupnju izgradnje (npr. roh bau, ključ u ruke). U idealnim uvjetima za „ključ u ruke“ potrebno je oko 12 mjeseci, a za izgradnju roh bau kuće oko 2-3 mjeseca.

 

Povjerite nama izgradnju svoje kuće

Jednostavno dogovorite konzultaciju s našim voditeljima gradilišta i započnite s izvedbom.

Jednostavno i lako!

Kontaktirajte nas s povjerenjem.
Naruči gradnju

Other Services

Explore Service
Petrolieum & Gas Refinery
Explore Service
Mechanical Engineering
Explore Service
Home Repair & Design
Explore Service
Renovation & Painting