Ideje za predviđanje izgradnje koje će vam pomoći da bolje planirate

Predviđanje je opasan posao. Samo pitajte bilo kojeg meteorologa. Pa ipak, to je ljudska priroda. Želimo imati ideju o tome što dolazi prije nego što stigne. I nije to samo znatiželja; za neke tvrtke, sposobnost točnog predviđanja može značiti razliku između profita i bankrota. Uzmimo za primjer građevinsku industriju. Uspješni vlasnici i menadžeri tvrtki nisu samo dobri u predviđanju planiranja građevinskih projekata i trendova. Oni također imaju afinitet za uočavanje promjena u radnoj snazi, dobavljačima i opskrbnim lancima te promjenama zakonodavstva koje bi moglo utjecati na način obavljanja posla.

Jesu li ti pojedinci vidoviti ili samo stvarno, stvarno, dobro informirani? A ako se radi o potonjem, kako netko može stalno držati nos na zemlji za novostima koje mijenjaju igru dok istovremeno vodi posao? Opustiti. Biti u toku i biti ispred promjena u industriji ne znači provoditi dane u istraživačkoj knjižnici. Ali to znači mijenjati svoj uredski softver.

  1. Započnite nadogradnjom 

Koristite li još uvijek softver koji mogu koristiti samo drugi u vašem uredu i koji zahtijeva vaš vlastiti IT vod za upravljanje? U posljednjem desetljeću došlo je do velikog pomaka u razvoju softvera, koji ga je učinio mnogo mobilnijim, lakšim za korištenje i svojim korisnicima ponudio mnogo više mogućnosti. ERP sustavi, na primjer, ne samo da nude softver koji može upravljati platnim spiskom tvrtke i upravljanjem vremenom, upravljanjem troškovima, upravljanjem resursima i mogućnostima upravljanja projektima, ERP za građevinarstvo može se prilagoditi zahtjevima specifičnih industrija, kao što je prikupljanje podataka.

  1. Pobrinite se da nije previše jedinstven 

Vaš novi softver je stvarno lijep i bio je stvarno jeftin, kažete? Sjajno, ali može li se usporediti sa softverom koji koriste druge građevinske tvrtke? Drugim riječima, kada svi gledate tržišne trendove i nabave opskrbe, vidite li isto što i druge tvrtke? Ako ne, bit ćeš zaostavljen. Također, budite sigurni da novi sustavi koje uvedete dopunjuju one koje koristite, umjesto da ih iznevjerite.

  1. Provjerite je li to softver koji možete koristiti 

Budite sigurni da ste odabrali softver za predviđanje izgradnje koji vam olakšava posao, umjesto dodavanja dodatnog posla. Eurobildov softver za dnevno izvješćivanje, na primjer, jednostavan je za korištenje, može se arhivirati s mobilnih uređaja, 100% je sukladan industriji, a dohvaćanje podataka iz tih izvješća aktivira se ključnom riječi. Informacije koje možete izvući iz ovih izvješća možda vas neće učiniti vidovitim, ali će vam sigurno pomoći da budete ispred krivulje u predviđanju onoga što dolazi u izgradnji. Morate pronaći učinkovit softver za planiranje izgradnje koji je kompatibilan s vašom tvrtkom.