Izrada fasade

ZAKAŽITE TERMIN

+385 91 551 9271

Izrada fasade

Fasada je termoizolacijski sistem koji ima zaštitnu i estetsku ulogu na objektu. Prednost toplinske fasade kao izolatora očituje se u smanjuje troškove grijanja objekta (zimi) i hlađanja (ljeti),  jeftinom održavanju te brzoj izradi fasade.

Fasada se postavlja na razne podloge tipa kao sto su cigla, beton, blok opeka i dr. Izrada fasade obuhvaća sljedeće: postavu početne sokl šine, nanošenje ljepila na stiropor i ljepljenje na podlogu, tiplanje stiropora plastičnim klinovima, prvi sloj ljepila, pvc mrežica, postava kutnih vodilica s mrežicom, završni sloj ljepila (glet masa), impregnacija i nanošenje završnog akrilnog sloja toplinske fasade.

Prije izrade fasade na objektu potrebno je i poželjno da budu završeni krovopokrivački i limarski radovi te ugrađena vanjska stolarija (prozori i vrata).

Često postavljena pitanja

Cijena fasade ovisi o ukupnoj površini zidova, vrsti i debljine izolatora, vrsti završnog sloja i sl. Cijena izrade fasade s stiroporom kreće se od 300,00 kn/m2.

Za izradu fasade najčešće se koristi stiropor – ekspanidirani i ekstrudirani polistiren (EPS, XPS) no isto tako za izradu toplinske fasade koristi se i kamena vuna.

Vrijeme trajanja izrade fasade, između ostalog, ovisi o veličini građevine, vremenskim uvjetima i sl. U idelanim uvjetima, za izradu fasade od 200 m2 potrebno je oko 20 dana.

Povjerite nama izradu fasade

Jednostavno dogovorite konzultaciju s našim voditeljima gradilišta i započnite s izvedbom.

Jednostavno i lako!

Kontaktirajte nas s povjerenjem.
Naruči fasadu

Other Services

Explore Service
Petrolieum & Gas Refinery
Explore Service
Mechanical Engineering
Explore Service
Home Repair & Design
Explore Service
Renovation & Painting