Usluge

Imati vlastitu kuću san je većine od nas jer život u kući ima puno prednosti. Gradnja kuće može biti prilično izazovna za svakog investitora. Postupak gradnje kuće sastoji od niza povezanih koraka koje je potrebno proći kako bi došli do ostvarenja konačnog cilja – kuće iz snova.

Zavisno od prostora koji se adaptira i da li se odnosi na isključivo na adaptaciju samog stana ili i vanjskog dijela ovise planirani radovi. Koliko će biti renovacija biti zahtjevna obično u početku radova nije moguće predvidjeti. Planiranje troškova temelji se na zatečenom stanju.

Fasada je termoizolacijski sistem koji ima zaštitnu i estetsku ulogu na objektu. Prednost toplinske fasade kao izolatora očituje se u smanjuje troškove grijanja objekta (zimi) i hlađanja (ljeti),  jeftinom održavanju. Fasada mijenja i izgled vašeg objekta te mu podiže vrijednost za više od 30%.

Krov je konstrukcija objekta kojom se objekt završava i ima ulogu zaštite od vanjskih utjecaja. Krov se sastoji od nosive krovne konstrukcije i krovnog pokrova. Prema veličini nagiba krovovi mogu biti strmi, blago nagnuti ili ravni. Prema izvedbi krov može biti jednovodni, dvovodni, četverovodni, složeni, mansardni i dr.

Jedna od najzahtjevnijih adaptacija jer podrazumijeva demontažu i rušenje postojećih instalacija i sanitarija, uklanjanja starih pločica i gotovo sve građevinske radove; zidarske radove, vodoinstalaterske radove, keramičarske, elektroinstalacijske i soboslikarske radove.

Svaki objekt koji se gradi ili prostor koji se uređuje, mora u konačnici pružiti osjećaj zadovoljstva i zbog njegovog izgleda, koji omogućuje kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji i prijateljima, te omogućiti sadržaje kojima se navedeno ispunjava. 

Eurobild je opremljen svim potrebnim alatima, strojevima, tehničkom podrškom te voznim parkom. Pratimo tehnološke inovacije kako bismo što kvalitetnije izvodili svoje radove. Kvalitetno izvedene elektroinstalacije predstavljaju važan sigurnosni i estetski element.

Eurobildovi arhitekti su u mogućnosti izraditi projekte unutarnjeg, ali i vanjskog uređenja. Naša suradnja s tvrkom Format 3D, vodećim domaćim studiom za 3D vizualizacije, oživljava naše projekte osiguravajući klijentu što vjerodostojniju predodžbu naših idejnih rješenja.